Vælg mødelokaler væk fra virksomheden til lange dagsmøder

advertorial

Har I brug for at holde et møde, der varer en hel dag, kan det være en god ide for jer, at I booker mødelokaler et andet sted end i virksomheden. Når I er væk fra virksomheden, er I sikre på, at I ikke bliver forstyrret af andre, samtidig kan det give mulighed for at tænke i nogle andre baner, når I ikke er i de vante omgivelser. 

Ligger jeres virksomhed på Sjælland, kan det være en god ide for jer, at I ser efter mødelokaler i Nordsjælland. Det kan for eksempel være på Pharmakon Konferencecenter. Det er et nonprofit konferencecenter, hvor overskuddet fra at drive det går til forskning i ny medicin. Det er derfor også et sted, som I kan besøge med god samvittighed. 

For nogle rimer velgørenhed ikke så meget med gode mødefaciliteter. Men det kan I bestemt være sikker på, at de har hos Pharmakon. De har alt fra små mødelokaler til en stor sal med plads til 200 deltagere. I deres mødelokaler er der alt, hvad I skal bruge af teknisk udstyr som mikrofoner, højttalere, projektor og 1000 MB bredbånd. 

image

Praktikken er også vigtig i forbindelse med mødet 

Udover selve mødelokalerne er det selvfølgelig også vigtigt, at den øvrige praktik omkring mødet er i orden. Det kan du også være sikker på, at den er, når du vælger Pharmakon Konferencecenter. På konferencecenteret har de 230 gratis parkeringspladser. Det gør det altså nemt for mødedeltagerne at få parkeret deres bil. 

Derudover har de også et virkelig godt køkken, hvor de lægger vægt på at servere økologisk mad og at minimere madspild. Selvom maden jo ikke er det vigtigste til et møde, er det alligevel vigtigt, at I får spist ordentligt, så I ikke går sukkerkolde i løbet af dagen. Det er hårdt at sidde i møde hele dagen, og derfor er det også vigtigt, at I løbende får noget at spise. Det sørger de for hos Pharmakon.