Sikkerhed for de mindste med cykelhjelm til baby

21 november 2021 Astrid Pedersen

advertorial

Foråret er lige rundt om hjørnet – og med det følger sommeren og cykelsæsonen. Er du og din familie blevet et medlem rigere i løbet af vinteren har I sikkert også anskaffet en smart ladcykel så baby kan komme med ud og cykle. Og så skal sikkerheden være i top.

Husk cykelhjelm til baby

Du vælger forhåbentlig selv at iføre dig en cykelhjelm inden turen går ud i det blå med den lille i kassen på ladcyklen. Men du skal huske også at beskytte babys hoved med en solid cykelhjelm.

Selv om baby ligger trygt fastspændt i sin lift, som ligeledes er spændt fast i ladcyklens kasse på forsvarlig vis, bør baby være iført en godkendt cykelhjelm.

image

Det er ikke alle der er opmærksom på dette idet en tung og trehjulet ladcykel er temmelig stabil og sjældent vælter. Men det kan sagtens ske, for eksempel hvis an kommer for skarpt rundt om et hjørne, eller man er så uheldig at blive påkørt af en bil eller af en anden cyklist.

I så tilfælde vil baby blive slynget rundt sammen med cyklen. Og er der intet til at beskytte det skrøbelige lille hoved kan baby risikere at pådrage sig skader for livet.

Hvor kan jeg købe en godkendt cykelhjelm til baby?

Når du køber cykelhjelm til baby – og til resten af familien for den sags skyld – bør du altid gå efter godkendte produkter fra velansete brands.

Hos den online forhandler af cykelhjelme og andet cykel udstyr Cykelhjelm.dk kan du finde et stort og velassorteret udvalg af cykelhjelme i alle størrelser. Du kan finde særlige cykelhjelme til spædbørn, som er designet til at passe perfekt om babys bløde hoved. Og du kan være 100% sikker på at kvaliteten er i top når du handler hos Cykelhjelm.dk.

Klik ind i den online shop på Cykelhjelm.dk og se de mange flotte og solide cykelhjelme.

Flere nyheder