Segboards

Segboard blev ikke en døgnflue! – Foss-Aalborg.dk

Alle gik og troede at et Segboard blot var en forbigående dille, men denne dom over Segboards er gjort til skamme. Segboards er kommet for at blive, og børnene er vilde med dette fantastiske stykke legetøj.

De seje batteridrevne Segboards har været det helt store hit blandt unge de seneste år, og efterhånden som de smarte selvkørende Segboards er blevet mere og mere udbredte, er der også kommet mange forskellige modeller til – herunder desværre også mange ikke sikkerhedsgodkendte mærker – men det kan være rigtigt at se forskellen på godt og skidt fra de forskellige udbydere.

Hos PAGIWAY – som er en dansk forhandler – forhandles der udelukkende sikkerhedsgodkendte Segboards fra den eneste patenterede Segboard producent på markedet, nemlig det helt Originale IO CHIC Segboard, her får du det absolut bedste Segboard på markedet.

Hvad er et Segboard egentlig for en størrelse?

Måske har du hørt om en Segway? En Segway er kort fortalt et 2 hjulet batteridrevet selvbalancerende transportmiddel, som styres ved hjælp af kroppens bevægelser samt et styr til at dreje. En Segway kan snurre rundt på en tallerken, og er altså yderst manøvredygtig. Et Pagiway Segboard bygger på samme idé som en Segway, men adskiller sig ved at der her ikke er noget styr. På det smarte Segboard har man i stedet delt boardet over på midten, således at hver side kan bevæge sig uafhængigt af hinanden.

Segboard

Et Segboard fungerer ved, at der sidder to såkaldte gyroskoper i hver sin side. Når siderne vippes, registreres dette af Segboard’ets motorer, som sidder ved hvert hjul. Sådan drives et Segboard frem og tilbage, og drejer når der vippes i hver sin retning med fødderne.

Pris og kvalitet hører sammen, når du køber et Segboard

Segboardet er blevet voldsomt populært på rekordtid. Det betyder, at der er kommet et enormt udbud. Derfor skal du kigge dig for, inden du køber dit board. Det er langt fra alle Segboards der handles på nettet, som rent faktisk er godkendt til salg i Danmark.

Arbejdstilsynet har udstukket nogle helt klare retningslinier for, hvilke kriterier der skal være opfyldt, for at et Segboard lovligt kan sælges i Danmark, herunder:

  • Navn og adresse på fabrikant, eller dennes repræsentant
  • Maskinens betegnelse
  • Godkendt CE mærkning (på produktet og ikke kun på æsken)
  • Specifikation af serie eller typebetegnelse
  • Unikt serienummer på det enkelte Segboard
  • Fremstillingsåret skal fremgå
  • Dansk brugsanvisning med reference til mærkningen på Segboardet

PAGIWAY er forhandler af det Originale og eneste patenterede Segboard på markedet fra IO CHIC.