Saml dine lån og spar penge

Har du noget, du går og drømmer om? Noget som koster penge – mange penge? Sådan har vi det nok allesammen. Mere vil have mere, som man siger og der er altid et eller andet som man lige står og mangler. Eller naboen har købt noget, og så vil man også have det. Sådan fungerer vi mennesker bare.

Men de fleste af os er nok opdraget med idéen om at tålmodighed er en dyd, og at det er bedre at spare op til noget man ønsker sig, frem for at låne pengene til at købe det nu og her. Fordi gæld kan nemlig være en farlig ting.

Man kan låne til mange ting…

Men som voksen er det nok også gået op for dig, at det er rimelig almindeligt at finansiere sine køb med forskellige lån. Langt de fleste mennesker, som køber deres egen bolig, tager et lån i banken eller hos et realkreditinstitut (ofte begge). Det er også meget almindeligt at låne til at købe en bil. Eller til at istandsætte eller købe feriebolig. Med andre ord, kan du tage lån til mange forskellige ting, og nogle gange ender man med at have flere lån sideløbende med hinanden.

Men det man skal huske med lån er, at de ikke er gratis. Man betaler nemlig som udgangspunkt altid renter og nogle gange også andre gebyrer for at låne pengene. Hvis ikke man tænker sig om, kan man ende med at smide mange penge væk hver måned – penge, som bare bliver brugt på at betale banken for at have lånt dig penge. 

Hvis du er i den situation, at du, så at sige, smider penge væk på renter og gebyrer til forskellige långivere, så kan du med fordel samle lånene det samme sted og få dem lagt sammen i et samlelån hos Bankly. Så har du alle dine lån ét sted og kan dermed både spare penge, men også nemmere overskue din økonomi.