Sæt selv ny iPhone X Skærm på din telefon

advertorial

Er du en af de mange danskere som valgte at investere i en iPhone X da den blev lanceret for år tilbage? Så er du sikkert stadig glad for din flotte og funktionelle telefon.

Den flotte iPhone X satte i forbindelse med lanceringen nye standarder for smartphones hvad angår de vigtige og mest anvendte funktioner. Blandt andet kom iPhone X ed et kamera hvis lige verden aldrig før havde set mage. Og det store display er stadig state of the art inden for sin genre.

Hvad gør jeg hvis min iPhone X går i stykker?

Selv om du passer godt på din telefon, og den stadig virker upåklageligt, er en iPhone X ikke usårlig. Især det imponerende display er ganske sårbart.

Skærmen på en iPhone X er fremstillet i et slidstærkt og hårdført materiale, men et uheldigt fald kan få svære konsekvenser for den smukke telefon. En tur i fortovet eller på badeværelses gulvet kan forårsage alvorlig skade på det store display.

iphone x skærm

Hvis du er heldig vil der blot opstå revner i hjørnerne på skærmen hvilket er rigtig irriterende men ikke forhindrer telefonen i at fungere som den skal. Men er uheldet for alvor ude risikerer du et totalt splintret display som ikke tilladder adgang til de vigtigste funktioner. Og så er det om at få repareret telefonen i en fart hvis du ikke ønsker at bruge penge på en ny iPhone.

Du kan selv reparere skærmen på din iPhone X

Det er desværre temmelig dyrt at få repareret en iPhone X skærm på et autoriseret Apple værksted eller hos forhandleren. Samtidig kan det tage mange dage før du får din telefon igen.

Du kan i stedet vælge selv at fikse telefonen. Med et reparations kit fra Phone-Parts.dk kan du selv skifte frontglasset på din iPhone X. Læs mere på Phone-Parts.dk.dk.