Optag et hurtigt lån når det kniber

Står du og mangler penge lige her og nu – enten til at løse en akut opstået nødsituation, eller fordi du har fået en sjælden chance for at indfri en drøm? Så kan du overveje at optage et lån. Og skal det gå hurtigt, skal det foregå online.

Hvor kan jeg optage et hurtigt lån?

Hos Ikano Bank er ventetiden kort når du ansøger om et online lån.

Ikano Bank er et af de mest sikre steder at optage et online privatlån, forbrugslån eller kontakt lån i Danmark. Da Ikano Bank er registreret under Finanstilsynet kan du være sikker på at du hos Ikano Bank får de fulde overblik over de samlede omkostninger ved dit lån før du overhovedet ansøger derom.

Dette giver dig mulighed for at tilpasse lånets månedlige afdrag til dit budget. Og så skal du ikke være nervøs for om du kan betale dit Ikano Bank lån tilbage.

Lån penge hos Ikano Bank – nemt og hurtigt

Der ud over er det vældig nemt at ansøge om et lån hos Ikano Bank. Når du skal vælge dit lånebeløb og fastsætte lånets løbetid – og dermed bestemme størrelsen på de månedlige afdrag, benytter du blot den smarte online låne beregner.

Dernæst skal du faktisk kun bruge dit NemID i forbindelse med selve ansøgningen. Et gyldigt NemID kan verificere at du er over atten år gammel og fast bosiddende i Danmark, og at du ikke står opført hverken i RKI (Ribers Kredit Information) eller i Debitor Registret.

Dette er de eneste kriterier du skal møde for at kunne komme i betragtning til et online lån. Og når du først er godkendt til lånet er pengene at finde på din konto næsten med det samme.

Du kan læse mere om Ikano Bank, og søge om et hurtigt lån online, på hjemmesiden ikanobank.dk.