Fordele ved LED

Hvorfor skifte til LED ? Læs dig frem til 2016 fordelene her

Hvorfor skifte til LED ? Læs om 2016 fordelene her

LED spot

At have sine gamle pærer er noget mange danskere elsker, men hvad de ikke ved er, at de går glip af en meget stor fordel, se alle forelene hos Mrperfect.dk. Vi vil i denne artikel fortælle dig hvorfor det er, at vi synes du skal skifte til LED i stedet for at have dine sparepærer, normale pærer eller hvilke typer pærer du nu har.

LED pærer i dag passer stort set til alle de lamper. Da de først kom ud var det sådan, at de ikke kunne passe ind i alle hjem, hvilket skabte store problemer for mange mennesker, for nu havde de lige været ude og købe LED pærer, som de alligevel ikke kunne bruge.

Vi kan garantere dig at vores LED pærer passer ind i dine lamper, hvis blot du køber dem med den helt rigtige fatning – og hvis du ikke er helt sikker på hvilken fatning dine pærer skal have, hjælper vi dig meget gerne med dette.

Jo længere tid der går, desto flere fordele går du glip af. Derudover er det spået, at næsten alle danskerne vil have LED pærer i deres hjem inden for 20 år – så hvorfor vente med at tage skiftet?

Du sparer penge ved at skifte til LED pærer og spots

LED pærer

Den største fordel ved at skifte til LED er, at du kommer til at spare penge. Dette er efterhånden ingen hemmelighed, og hvis du søger nærmere om det på Google eller andre søgemaskiner, vil de også kunne give dig det samme svar.

Fortjenesten ved at skifte til LED er ikke bare lille, men stor. Faktisk er den så stor, at pæren kan spare det du har betalt for den, og så endda mere. Grunden til dette er, at pæren udnytter strømmen helt optimalt, uden at lyset virker for skarpt eller kunstigt.

Hvor mange penge du sparer afhænger naturligvis af dit forbrug i dag. Vi kan dog garantere, at hvis du er en af dem som bruger lyset meget i din hverdag, vil du kunne komme til at spare over 3000 kroner årligt. Der er selvfølgelig kun en måde at finde ud af dette på.

LED pærer, spots og lysstofrør har en længere levetid

Vi kan også nævne at vores Led pærer og lysstofrør fra Mrperfect har en længere levetid end hvad mange andre pærer har. En typisk pærer kan holde i flere måneder – en LED pærer vil derimod kunne holde i et år, hvis ikke mere. LED pærer har generelt en længere levetid, og det skyldes at LED pærer bliver fremstillet af de bedste materialer, samtidig med at de bare kan tåle flere tæsk end deres konkurrenter, som er sparepæren og de mange andre pærer.

Køber du 5 LED pærer fra os, vil du være sikker på at du vil have lys nok til om lang tid. Dette kan give en indre ro, for nu behøver du ikke længere at tænke på om lyset snart springer, hvorefter der er en lang tur ned til det lokale supermarked – hvor du bliver nød til at nøjes med en pærer, som sluger pengene ud af dig.

Hvor finder man de bedste LED produkter?

De bedste LED pærer og spots mener vi hos foss-aalborg.dk at du skal købe over nettet, altså online. Der findes i dag utallige af webshops og alle har dene tilbud efter den anden men hvad skal du være opmærksom på?

  1. Meget gerne en dansk forhandler
  2. Gerne flere LED certifikater
  3. Lynhurtig levering
  4. Mange gode anmeldelser
  5. Stort udvalg
  6. Billige priser
  7. “kendt” mærke
  8. Lager i Danmark
  9. Mulighed for at se dem i et evt. showroom

LED står for står for “Lys Emitterende Diode” og er altså en belysningskilde som er fremtiden og netop derfor findes idag utallige guides, artikler og endre former og skrivelser om emnet. Du kan bl.a. læse om LED hos sikkerhedstyrrelsen, wikipedia m.v.

Se også et referat af Sikkerhedsstyrrelsen her: https://www.sik.dk/Global/Om-os/Raad-og-udvalg/Det-Tekniske-Sikkerhedsraad-ophoert-pr.-1.-januar-2016/Raadsmoeder/2011/Referat-5.-december-2011