Hvilket webhotel skal jeg vælge?

Står du med en firmahjemmeside eller en webshop, som er klar til lancering, skal du først og fremmest beslutte dig for webhosting. Når det handler om valg af hosting, er der rigtig mange muligheder.

De fleste hosting udbydere kan præsentere tre til fire forskellige webhotel pakker som hver især henvender sig til kunder med varierende behov. Det kan faktisk lade sig gøre at finde en webhotel pakke til under en tier om måneden. Og med en sådan kan du snildt hoste virksomhedens hjemmeside såfremt denne ikke fylder det store og du ikke forvente den helt vilde spidsbelastning.

Hvis du har brug for at få hostet et lidt større website med mange undersider og besøgende, for eksempel en online shop, kan det dog godt betale sig at vælge en lidt mere omfattende webhosting løsning. Disse vil som regel have navne så som Pro eller Entreprise.

Vælger du en hosting udbyder som kan tilbyde webhotel pakker i flere forskellige størrelser kan du dog altid opgradere selv om du har lagt ud med at købe den billige webhotel løsning.

Få de bedste fordele og funktioner med et billigt webhotel

Der er faktisk rigtig mange fordele ved at leje sig ind på et webhotel. Uanset om du vælger den billigste webhotel løsning får du nemlig rigtig meget for pengene.

Selv de små webhotel pakker har de bedste funktioner og gode features så som antivirus og firewall, daglige backup, og en solid failover løsning som sikrer din hjemmeside en høj oppetid og beskytter mod tab af data i forbindelse med eventuelt server nedbrud.

Med et webhotel får du typisk mulighed for one click installation af et cms (Content Management System) efter eget valg. Det drejer sig som regel om enten Drupal, Joomla, WordPress, Magento eller Shopify.

Du kan få hjælp til valg af den rette webhotel løsning på https://webhotel-guiden.dk/.