Hvem har du lyst til at dyrke sport sammen med?

Hvem har du lyst til at dyrke sport sammen med?

Nogle gange finder man selv den partner, man kunne tænke sig at dyrke en sportsinteresse med, mens vedkommende – eller dem – selv vælger en.

Sidstnævnte kan for eksempel forekomme, hvis man tilmelder sig en klub, hvor man dyrker en bestemt type sport, der kan være alt fra badminton, håndbold til fodbold, hvor der allerede er nogle medlemmer tilknyttet, hvor man så dyrker sporten sammen med dem.

I den situation kan det også være, at man tager en ven eller anden bekendt med til den klub for at dyrke sporten sammen med de andre, der måske er ukendte for en – det er altid godt at starte til noget nyt sammen med nogen, man kender, så man ikke føler sig på helt ukendt grund.

Men netop valget af sportspartneren kan være svært at falde et valg på, hvis man ikke lige har tænkt sig om, hvem man gerne vil dyrke den sport sammen med.

Måske er ens umiddelbare bud, at man gerne vil begynde til sport sammen med ens partner, fordi det kunne være hyggeligt at dyrke sådan noget sammen og få en ny fællesinteresse.

Bagsiden kan så være, at man kommer til at lave for meget sammen med partneren, så man ikke har noget nyt at bidrage til hos hinanden, når man endelig har fri.

Det kan tænkes, man gerne vil tabe sig, så man vælger at tilmelde sig en sportsgren, så man ikke bare skal til at løbe eller cykle alene, men så man rent faktisk kan få udfordringsdelen med i det også, hvor der er et konkurrenceelement indblandet.

Endnu en årsag kan være, at man i det firma, hvor man arbejder til dagligt, at man har en tradition om at dyrke en idrætsgren sammen, eller man tænker i fællesskab, at det kunne være hyggeligt flere kollegaer sammen at begynde til denne sportsgren.

Hvem ville du vælge?