Hvad er domæne hosting?

advertorial

Hvis du ønsker at oprette en blog, hjemmeside eller webshop, er noget af det første du skal købe et domæne. Et domæne er det dine kunder skal søge efter, hvis de ønsker at finde din hjemmeside på internettet. For at et domæne virker, skal du finde et hostingfirma som tilbyder webhotel. Det er her du uploader dit design til hjemmesiden, så der kommer noget frem, når andre søger efter dit domænenavn. 

Hvis ikke du vælger et webhotel til dit domæne, vil du ikke kunne være online. 

ledige domæner

Hvilket domænenavn skal du vælge?

Det er ikke helt ligegyldigt, hvilket domænenavn du vælger. Det er vigtigt at tage stilling til en række væsentlige elementer, så det får den bedste effekt, når du kommer online med din hjemme. Det skal naturligvis læne sig op af firmanavnet, så det er genkendeligt for andre. 

Andre ting, som du skal være opmærksom på er længden af dit domænenavn. Det skal være nemt at stave til. Det er klart at, hvis du kan undgå det, skal du helst have et domænenavn uden bindestreg. Hvis det domæne du ønsker at købe er optaget, kan du naturligvis vælge at købe det med bindestreg. 

Find det bedste hosting til dit domæne 

Hvis du leder efter det bedste og billigste sted at købe et domæne og webhotel, kan vi varmt anbefale dig at besøge ledigedomæner.dk.

Og du skal huske en ting, når du leder efter hosting. Det er ikke nødvendigvis den billigste løsning, der er den bedste. Du skal derimod veje prisen op imod dine behov; får du den plads, du har brug for, og hvordan er det med mulighederne for kundeservice?

Indimellem kan det betale sig at give lidt ekstra for at få flere funktioner med i købet, så vær ikke alt for fokuseret på prisen, når du vælger din hostingløsning hos et webhotel.