Lightning Kabel

Går din iPhone oplader i stykker hele tiden? Så altid hav en eller to backups

Uanset om du ejer en iPhone, iPod eller iPad, så har du med garanti prøvet, at dit oplader kabel giver op og stopper med at oplade. Det er sjældent, at man stadig ejer det samme oplader kabel, som man fik med i pakken, da man købte sin Apple enhed. Det er desværre et meget velkendt problem, og især ved lightning kablerne er problemet størst.

Køb lightning kabler der oplader hurtigt

mfi-nylon-kabel-fra-rock

Siden de først lightning kabler blev præsenteret ved Apple’s præsentation af den nye iPhone 5, har der kun været problemer med denne type kabel. Det er særligt kablets ladeevne som er det helt store problem, men selve kablets robusthed er heller ikke noget at råbe hurra for. Du kan sagtens købe nogen robuste kabler, som er lavet af et stærkt stof eller metal materiale, som beskytter dit kabel mod alt slags modstand. Men det løser ikke problemet med, at kablet stadig vil have en dårlig stabilitet og ladeevne. Om man så køber et originalt kabel, eller et MFI godkendt lightning kabel, så kan du aldrig være sikker på, hvor længe kablet vil holde.

Køb lightning kabler til bedste priser på nettet

Hos Bomo.dk har de valgt at gå en anden vej, end at prøve at løse dette problem. De har set mange producenter, som har prøvet at skabe et bedre lightning kabel, men det virker som om, at kablet altid ender i skraldespanden. Så hvorfor betale over 200 kroner for et kabel, der alligevel ikke fungerer om nogle år? Hos Bomo har de kigget den anden vej.

På vores oplader side, kan du nemlig finde vores billige lightning kabler, der kun koster 49 kroner. Det betyder ikke, at kvaliteten er dårlig, men her får du et godt og stabilt kabel, som minimum vil holde et par år frem. Men fidussen er, at du nemlig kan få mængderabat ved disse kabler. Her kan du f.eks. få 49 kroner rabat (20% rabat), hvis du køber 5stk. Du ved, at du alligevel kommer til at vinke farvel til nogen af kablerne, så hvorfor ikke også spare nogen penge, når du alligevel fylder lageret op.

Her kan du se, hvor meget du kommer til at spare, ved køb af flere lightning kabler: