Dine vinduer skal også bruges til andet end at glo gennem

Vinduer er jo rare at have, så man kan se ud og observere, hvad der foregår udenfor, eller man kan opleve, hvad klokken egentlig er, fordi man kan se på lyset, hvordan det ændrer sig udenfor.

Det kan man selvfølgelig hurtigt aflæse på et ur og meget andet, men vi mennesker kommer af naturen, så vi har godt af at føle, at vi er i kontakt med den, selvom vi er indenfor.

Derfor er det også rart at få lys gennem ruderne i et vindue, om det er et stort panoramavindue, eller man bare har et lille et, hvor lyset kan komme ind.

Vi mennesker kan opfatte lys på selv helt lange afstande ved den mindste kilde, og der er også en grund til, at man gør det til tortur at smide folk i celler, hvor der er mørkt og ingen vinduer.

Mange spillehaller sørger da også for ikke at have vinduer og kun kunstigt lys, så man mister tidsfornemmelsen og bliver der lidt længere.

Men vinduerne skal også åbnes.

Dine vinduer har godt af at blive åbnede

Man skal jævnligt huske at vaske ens vinduer både indenfor og udenfor, og det kan man blandt andet få en vinduespudser til at hjælpe med, om man så har svært ved at nå et vindue indenfor eller udenfor.

Men selvom vinduet bliver vasket igennem, så skal det stadig bruges i form af at blive motioneret ved at blive åbnet, da de ellers kan sætte sig, blive svære at åbne og måske ligefrem gå i stykker.

Det er som med så meget andet håndværk, at man selvfølgelig skal passe på det, men det er også lavet til at blive brugt, så man skal ikke bare lade det stå stille.

På den måde skal man måske reparere vinduerne før tid eller helt udskifte dem, hvis man ikke sørger for at bruge dem.

Her kan du finde dine næste, ønskede vinduer: klarwindows.co.uk.