Bevar et sundt smil med hjælp fra din tandlæge

advertorial

Ønsker du at beholde alle dine tænder gennem hele din tilværelse? Så bør du sørge for at børste tænder og rense med tandtråd morgen og aften. Og samtidig bør du aflægge din lokale tandlæge en visit mindst én gang om året.

Det kan muligvis godt virke som overkill – især hvis du aldrig har oplevet problemer med dine tænder. Men disse kan pludselig opstå – og så kigger du på behandlings forløb som er langt dyrere og en del mere langtrukne end de forebyggende besøg med tandrens og tandeftersyn hos din lokale tandlægeklinik.

Derfor er det en rigtig god idé at sætte sig i stolen og gabe op et par gange om året. Og det behøver ikke at koste en mindre formue.

tandlæge

Hvor kan jeg finde en dygtig tandlæge i Horsens?

Hvis du er bosat i den østlige del af Jylland, nærmere betegnet Horsens eller omegn, kan du finde din lokale tandlægeklinik hos Bering Hus Tandlægerne. Bering Hus Tandlægerne har til huse i henholdsvis Horsens og Vamdrup, og kan tilbyde alle de gængse tandbehandlinger til rimelige priser.

Hos Bering Hus Tandlægerne vil du altid blive budt velkommen af dygtige personaler i form af tandlæger, klinikassistenter og tandplejere som står klar til at give dig en på én og samme tid professionel og personlig behandling. Bering Hus Tandlægerne kan hjælpe dig med alt fra tandrens og eftersyn en til to gange om året, til mere krævende behandlinger så som rodbehandling, udtrækning eller kirurgisk fjernelse af tænder, eller isættelse af tandimplantater.

Uanset hvilken behandling du har brug for kan Bering Hus Tandlægerne hjælpe dig. Og du kan være sikker på at tandlægen vil gøre alt der er muligt for at hjælpe dig med at bevare dine tænder smukke og funktionelle hele livet igennem.

Du kan altid klikke ind på Bering Hus Tandlægerne og booke tid til en indledende konsultation i en af de to tandlægeklinikker.